why lelaki do dis..??

wahai lelaki2 sekalian alam pelusuk dunia..
adekah kamu sedang bercinta,mencintai atau buat2 bercinta..
so jawapannyer ade tak ditangan kamu...
hurmm..
masalah nyer disni..ade tak u all gtau mak bapak u all yang u all sedang bercinta..
sedang bermadu kasih..sedang terlompat2 kasihkan sesorang nak wat bini...
ade tak kamu2 ni tergesel2 ceritakan kat mak bapak u all...u all ade pilihan hati dah..
ade tak u all makan buah rambutan sambil cakap kat buah durian dan seterusnya memandang muka mak bapak u all dan berkata..u all serius dalam percintaan u all..
penah tak u all beli selipar jepun kemudian balik umah cakap u all sedang bercinta,,
belum????
haishhh u all ni..,
berani2 bercinta ngan anak dara orang,,tapi tak berani nak gtau parents u all..
seperti buah manggis lupakan buah mata kucing lor u all ni..
so conclusion yang saye nak gtau jenama gucci tak same dengan jenama padini..
macam ane kite nak tahu tak same??
sebab da tertulis kan kat barang2 tu..ni GUCCI ni PADINI..
kalau tak tahu lagi nak bezakan tak tahu ar..
macam tu la gak parents u..
mana die tahu u bercinta ngan MINAH KAREN ke JUHI TAWLA ke..
so u all kene la pasang sepanduk kat pintu gerbang umah u all...
katekan u sedang bercinta....hahahaha..giler romantik!!!
tu je la pesan i,,sebab t yang nak naik berkete2,,bawak pokok pinang g umah perempuan u all la kan..
yang penat2 petik sirih kat belakang umah pak cik dollah..u all la gak...
so..
gtau la ..siap2..kat parents u all..yang u all da ade pasangan..
takyah susah2..makcik timah g cari pasangan wat u all...
last but not least from cerita merepek i ni..
i doakan semua pasangan bahagia...:)

3 Response to "why lelaki do dis..??"

  1. iQapiQa says:
    August 16, 2010 at 4:18 AM

    adik kuntom ada bakat citer genre yg sinis..
    i like it!!

  2. Ratu Syahadah says:
    August 16, 2010 at 5:34 AM

    diaorg xnk gtau mayb sbb diaorg ni x serious kott lg ?

  3. farah ain says:
    August 16, 2010 at 5:46 AM

    tq ahkak iqa:)
    kak evi..yups!!maybe!!