kenalan baru...

sharizal....

burfday party lagi*****

ada lgi befday parti malam tadi..
befday malik classmate aku..
tapi kali ini befday mr.malik diatur oleh bakal isterinyeri kak _ _ _ _
hehehehe..
hampir semua classmate aku ada kat kafe masa tu pulun wat COA..
keje last minute..
beselah hidup student kan bz..
pinjam pak guard lighter yang sedang meliarkan matanyer memerhati keaadaan sekeliling...
hehehe..
abis kat ko satu..
sedih..
kene mara ngan somebody...
sebab balik dari kafe lambat..huhuhuhuhuhu..
aku buakn wat salh pun..just sambut befday je pun...
takpelah yang penting kami eppi!!!

aku ada kenal sowg abg ney dalam ym..
budak uniKL..
urmm..dier okayla..
baikla...tak cakap bende2 tak elok..
aku slalu gak ar berkongsi ilmu ngan dier sebab dier sama la fakulti ngan aku..
name dier sharizal...
hehehe..tq 4 being such gud brother...

budak lelaki kelas aku yang Sporting!!!

inilah ketua kelas aku merangkap abg polis kiter..
cube nengok betapa garangnyer beliau...
heheheheh....

inilah antara dak lelaki kelas aku yang sporting..
yeahhh,,,hidup sains komp batch 08/09


ini lengkap famili 11st eleven dalam kelas aku..

barisan jejaka 'cumil' except farid,,,hehehehehe..
jangan mara kowg..hehehehe



yeahhh..ini dia tok imam kiter..
muka penuh tawadhuk...
untung org kampung ajim dapat imam macam dier..
sejuk ati atuk ajim..hehehehehe




fasi kene hentam..

video

unidentify??????

ermm..
aku makin tension ngan dak kat dalam kelip udm..
undentify...
wa..da la tak letak name sebenar...
ermmm...
pos comeent tah pape...
bm dier dapat baper agaknyer...
tak paham bahasa melayu..
lain ditanya lain dijawab...
hebat la sangat tuh...
ishhhh...
kalau la aku kenal dier....
aku akn ..................
bagi salm kat dier....
hahahahahha..
memang bengang ngan dier..
tapikan kiter sesama islam...
tak baik gado...

BTN kat kem bina negara besut..

wah..bersemangat la konon naik bukit keluang..
padahal org last..kuangkuang..

antara cambaran gementar kat sana..abseiling..
5 tingkat bagunan..tapi actually bese jer..cewahh..
berlagak plak..padahal masa belum naik...heheheheh

makanan kat sna best and free plk...


antara budak sains komputer yang pergii..
muka bahagia je padahal...
dalam kepala..wawawawawa,,banyak assigment





inilah yang aku banggakan..
walaupun dak kelas aku separuh da pegi tapi..
dowg tetap anta kami kat bus...
dahla petang waktu tido..
luv u all..


befday long!!!!!13 march 2009













ini plak antara scene befday long..
masa ney long di baling dengan air longkang..
tepung..sos..
dan berbagai campuran air minuman di kafe..
hehehehehe..
masa ni juga aku menjadi pengarah program befday dier...
hehehehehehe...
papepun pas tu kitaowg sambut dengan kek dan dilimpahi cahaya lilin kat court takraw..
hehehehe..
yang penting masa bersama ngan dak klas..
adalah masa yang terindah..
hepiii befday long kong!!!!!
luv u...


ANTARA SCENE BEFDAY UNACI...











KEnaNGAN BEFDAY UNACI!!!!

















ini waktu befday una ci..
antara befday yang aku jadi pengarah programm..
pas befday unaci..
kitaorg main baling2 krim kek..
ternyata pada malam itu tiada yang terselamat pulang dengan pakaian bersih..
hehehehehe...

DEXXXXXnaaaaaaaaa!!!!!!!!!!

ney deqna..
hehehe..
wawawa..
kami selalu wat lawak pecah perut...
kalau rasa nak idea lawak tahap leh sakit jantung..
minta ar kat dier..
hahahahahaha..
sayang dekna...

unaCCCCCCCCIiii!!!!!!!


una and aku..time una main netball..
hehehe..
una bengong sket peranagi dier..
heehhehehe..kau pangil dier syang dier pangil aku honney..hahaha..
sayang una...


ney pun salah sowg geng aku kat sini..
hehehe..
selalu gak gado ngan dier..
tapi biasa ar adat persahabatan..
but i luv her too..
muge persahabatan kami diberkati Allah s.w.t..

beloved mother


ney mak aku..
aku ank bongsu..
so manja sangat2 ngan mak..
ney tengah homesick..
nak balik kampung...
rindu kat mak aku...huhuhuhuhu...
aku serupa mak aku tak?
hehehhehe

ney...
sweetroomate aku this semester...
walupun perangai kitaorang berbeza..
sometimes i feel lonely bile dier tak der..
aku sayang dier..
huhhuhuhu..
dier macam icha kawan baik aku..
hahahaha..
next sem tak tau satu bilik ker tak..
huhuhuhu..

ney kawan klas kat matriks penang,,
biler la aku nak abis merantau kat tempat orang,,
setahun kat penang..
4 tahun kat terengganu..
huhuhuhuhu...
nak balik!!!!! homesick..
rindu kat mak...

memeber baik kat mozac dulu!!!!!!!!!


inilah member baik aku..
dah lapan tahun kitaorg kawan...
too much memory..
sayang sangat2 pesahabatan ni..
icha,anis sue and aku..
luv u all..
may Allah bless our relationship...

i hate orange..
tapi terpaksa pakai..huhuhu..

perasan tak?

perasan tak?
setiap gambar..
kalau aku snyum..
sama jer..
hehehe..
kira oraitla tu..
dulu..
aku tak pandai snyum pun time amek gamba..

smilez!!!!!


orange girl..
hehehe..
walaupun aku tak suke warna orange tapi..
baju fakulti aku warna orange..
huhuuuhu..
ney kawan2 baik aku kat sini..UDM..
urm stay frenz 4 eva..
luv u all..
picture ney diamek masa anugerah dekan..

ini buyong@wawa..
salah sowang member baik aku kat UDM..
aku banyak kongsi suka duka ngan dier,,
luv wawa..

best!!!!!!!!!!

ari sabtu lepas..
pergi shah alam..naik bus ngan member baik dak mozac dulu..
erm hari ni seronok sangat222..
kat shah alam jumpa anis and icha..
so setelah sekian lamer kitaorg tak reunion 4 org..
arini dapat gak kitaorang jumpa..
seronok sangat222,,
kitorang cycling kat bukit cerakah..
then masuk kat taman 4 musimm..
skang musim bunga,,
wangi sangat..
then lepak umah icha..
cerita life masing2..
yang penting kitaorang enjoy sangat..
sebab dah lamer tak macam ni..
tahun ney adalah tahun ke 8 kitoarang jadi sahabat baik..
muge Allah memberkati persahabatan ini..
amien..
luv u all..
mizs so much time kat mozac dulu..


mempunyai sjuta satu rahsia....
hanya Allah yang lebih mengetahui...

sahabat di universiti darul iman

duhai sahabat dengarkanlah...
bicara hatiku ini..
meskipun jarak memisahkan..
namun tiada noktah kasih..
biarlah waktu menentukan..
nilai ukhwah yang terjalin..
teruskan perjuangan mu ..
hingga ke titisan darah..
terakhir...


kenangan amek subject biologi..my favourite subject since secondary school dah berakhir..
skang menumpukan perhatian dalam bidang komputer..software..papepun..Allah dah tetapkan ape yang terbaik untuk hambanya dan Allah takkan uji hambanya di luar kemampuan kita..maha suci Allah..