*Sori TO All*

“Ya tuhan kembalikan diri ku…kenapa aku bleh jadi macm ni…”
Farah truly nak say sori sangat2 kat semua orang minggu ni…banyak da rase orang yang farah marah, bengang, sakit hati…farah bukan orang yang macamni..selalunya hal2 remeh farah akan ignore jer..tapi skng bende kecik pun faran nak jeruk perasaan sendiri…nampak jer farah eppi,gelak…bahagia…tapi tak smua tahu farah tengah berperang ngan sakit farah…take too much medicine make me under pressure…and make me feel worst…asal bende kecik mula nak cari gaduh n nak masam2 muka..sorila,,farah try sangat2 constant kan perasaan ni..tapi bila farah nak kembali normal tu la buat farah sangat pressure…kepada kawan2 baik yang memahami tq sangat2..to una,wawa,iqa y selalu ngan farah.…dowg da paham sangat keadaan farah so dowg tak de la amek hati..tapi orang lain ..farah minta maaf kay… kadang2 farah doa if dunia ni bukan untuk farah..farah redha pergi dari dunia ni…sebab farah terlalu rase mnyusahkan untuk orang faham keadaan farah..takkan farah nak cerita kat semua orng pasal sakit farah..i don’t want sympathy.. farah bukan tak berusaha..untuk bertahan dan bersabar dengan semua bende y menimpa..just sometimes I feel so tired to face all dis things..penat da rase berpura2 eppi and bahagia pastu balik bilik ….melalakkk….:(..kepada smemua…I’m really sorry ..hope korang leh halalkan apepun y tergune ,termakan,tercakap…n maafkan kesalahan farrah…

2 Response to "*Sori TO All*"

  1. Anonymous Says:
    August 10, 2010 at 11:19 AM

    my love...
    my dear...
    my syg...
    don't feel like that k...
    kiteorg x kesah pun sal semua tue...
    coz...kiteorg kenal farah seadanya..
    walaupun abg x kenal lama cm kwn2 farah...tp kiteorg ttp support pe yg farah lakukan...
    klu farah rasa cm tu pun skali..
    cuba lar kurang berckp ngan org buat masa terdekat nie..
    cuba spend time ngan kwn2 farah...
    yg faham keadaan farah yg sebenarnya....
    hehe...
    last but not least...
    moga2 keadaan farah bertambah baik n bertambah sihat...amin...

    p/s: sal medicine tue...
    don't take it like stress..
    just take it like eating sweet
    coz u r the sweetest person i
    had meet in my life...
    hehe..

  2. Anonymous Says:
    August 12, 2010 at 10:24 PM

    tq 4 ur advices..i'll try kay..:)
    _kuntum_