merepek malam tadi dan hari ini!!

Malam tadi……….mimpi “die”..ex farah y lima tahun farah ngan die…haishhh..awat tibe2 mimpi die..Cubelah mimpi balik umah jumpa my mum tercinta sambil makan my mum sambal pedas ker…Tapi dalam mimpi tu kitaowg cam bahgia jer,,,bahgia la sangat,,*ko ni kenapa farah,,meroyan???*(dalam hati)..hahahaha..entah..long time da tak terpikir pasal die….

nak cakap omputeh jup..

That dream make me istighfar for many times..n make me cry in dingin subuh ..*giler touching*

Yela kite nyer memory dalam kepala ni bukan cam hard disk ..delete n clear dustbin then takde da information..kite manusia…lupe tu mustahil.. sedangkan zaman kanak2 kite pon masih engat..apetah lagi perkara yang berlaku masa kita dewasa..but kite kene redha what had happen..i hope die bahgia jer…coz kitaowg memang tak ctct pon each other,,padehal duk satu negeri jer if farah balik umah lar…takpe2!!just a piece of masa silam..hahaha!!ishhh nape terang jelas dan nyata mimpi malam tadi..

Pastu malam tadi dapat tahu somebody minta maaf kat farah..die kene wat rawatan MRI..nak tahu MRI tu ape??*cari dalam pak cik google sendiri or pak cik ask.com* he ask 4 my forgiveness..farah maafkan da,,cume nak pergi kat die balik.mustahil..i need somebody make me strong not make me strong to be with him..*ayat estate jasin..abaikan*..i’m so sorry,,takleh nak kembali ke pangkuan ke ribaan ke or kepelukkan ke*ayat drama sahaja*..sebab die tak penah faham farah..farah juge doakan die punya pasangan yang terbaik..tq banyak berkorban tuk farah n family..smuge Allah mempermudahkan urusan rawatan kamu!!..

Lastly..gile kuiz tadi..kuiz tadi..or farah y gile..susah!!!susah ker??*yang ko tak hafal kenapa*haishhh..salah sendirok!!!puan..farah puasa ok..camne nak minum air rendaman note software testing..salah puan buat kuiz bulan pose ni..hahaha!!*merepek la ko,,tak dapat jawab dahler*

6 Response to "merepek malam tadi dan hari ini!!"

  1. mutasyabiha says:
    August 18, 2010 at 2:20 AM

    amaran:delete post yang buat aku nak nangis ni!!!hu3
    be strong okay..
    doakan supaya dia ok..

    *************
    quiz td agak susah.. ha3, sampai aku x gi klas os.. hu3

  2. farah ain says:
    August 18, 2010 at 3:33 AM

    hahaha..untung ar,,mase kelas tadi..aku gurau2 jer cakap kelas batal..sekali betol lar..hahaha..
    nak nagis ke biha..sebab ko sayang aku kan.kan..kan..:)

  3. madihah says:
    August 18, 2010 at 4:13 AM

    selamat berbuka :-)

    zaman sekarang hadirnya kerana ada zaman dahulu...so..keep in touch :-)

  4. farah ain says:
    August 18, 2010 at 6:47 AM

    kak madi..hehehe..betol2.tapi da bawak hati dah la..hehehe

  5. Husna Najihah says:
    August 18, 2010 at 7:04 PM

    pray 4 him dear..moge slamat

  6. farah ain says:
    August 18, 2010 at 8:11 PM

    tq dear..insyAllah:)