TauTAn Hati T_T

Kenapa farah suka novel ni??
Sebab die besssssstttt!!!
Kenapa farah suke novel ni..
Sebab ada watak farah dalam ni…*giler perasan la ko farah*
Hahaha..series!!!novel ni memang best..memang la takde lagak2 romantis yang membuai2 mimpi..
Takde lagak kising2 ke peluk2 ke whateva la yang selalu novel yang diminati remaja skang..
Ape yang farah rase time baca novel ni..rasa takut pada Allah bertambah..
Rase kasih pade sahabat tercinta,rase rendah diri sangat..terasa diri jauh sangat dari cinta Allah..
Penah dulu masa dengar taskirah kat surau al farabi..ustaz tu tekankan..ape pun yang kiter buat harus ade rasa takut dengan Allah,,T_T
Antara novel yang farah ske baca lagi adelah ketika cinta bertasbih,ayat2 cinta,syahadat cinta,n ade berapa novel yang cam islamik way sket..
Credit topup celcom maxis digi segala kat Nasser my junior yang bg pinjam novel ni..tq “dik”
*sebaya je ponn*
Dengan keje yang bertambah timbunan nyer tapi mata ni asik nak lolap jer membuatkan farah kene wat jadual memastikan semua keje settle sebelum balik cuti..cehh..ramai kawan2 dah countdown cuti…ponteng kelas ari last tu memang da wajib la setiap kali balik raya..da masak da ngan perangai dorang..T_T..tahun ni farah tak join dorang*skema tak farah balik paling lambat*hahaha!!terpaksa jer pun..takde tiket..raya kali ni tak same ngan tahun lepas,,raya tahun lepas tak same nagn raya2 tahun2 lepas..raye tahun2 lepas tak same dengan raye tahun3 lepas..hahaha.!!*saje nak merepek*
Owh pagi tadi budak smskpp sem 5 mebuat tindakan dan agakkan yang berani mati..setelah mebuat andaian takde kuiz pade arin ini..yeahhhhh..ade kuiz mengejut seterkejut perut den yang lapau ketika itu..waaa T_T..tq encik..saya hargai coding2 yang saye da lupe tu..saye mane engat,,buat kat lab buleh ar..huhuhuhuT_T nyosal2…sosal dulu pondapatan,,sosal kemudian tak berguno lai da..try next kuiz ok!!jangan memalas lagi cik farah oit..mengamuk cik biah kat kampong tu kang..
Nway awal pak iman surau tu terawikh arini..tu yang sempat update blog… so esok nak ngurat pak iman supaya ari2 bacaan nye jangan panjang dan lambat…hahaha!*giler menipu*

5 Response to "TauTAn Hati T_T"

  1. mutasyabiha says:
    August 22, 2010 at 9:52 AM

    ayat farah "terpaksa jer pun..takde tiket.."..
    ayat aku pulak: tiket ada jer yg awal tyme tu.. tp ada budak tu yg nak balik lewat ajer.. hu3

  2. Anonymous Says:
    August 22, 2010 at 11:26 PM

    biha!!ak menyesal,,,hahahaha..aku nak balik awal...!!!hahahaha..kalau la ade asiigment...mesti ko rase wajr balik awal..hahahha
    _kuntum_

  3. black_mel says:
    August 23, 2010 at 2:17 AM

    skrng novel aper yg best...baru lepas katam 4 novel bln lepas..skrng dh xde sumber..nk kena beli baru..tp x tau novel aper yg top skrng..

  4. -long@wani- says:
    August 23, 2010 at 5:06 AM

    sweet sour agak best

  5. farah ain says:
    August 23, 2010 at 8:10 AM

    black mel:owh..ermm..novel per erk..tak tahu ar,,sebab da lame tak jengah kedai buku..paling latest pg cam berminat bli buku motivasi..cinta aisya di hati rasullulah..ok la buku tu..

    long:hehe.best ape long??sodap tak makan bulan pose ni:)