PerOTT OHhhh PerOT

lately...perot farah ni selalu sangat sakit.. not that "sakit" ok(mesti gurlz faham)
sakit yang sangat mencucuk2..sangat rase ditarik2..
dicucuk dan ditarik mengunakan ape..oh itu tidak pasti..(adekah dengan mata kail atau hammer..terpulang kepada imaginasi anda)..
yang penting memang sangat sakit hingga buleh berguling2 kat katil single ni..
(konfem menipu..kalau guling2 da jatuh)
so cerita sebenar just leh baring statik n miss mata menyimbah air dari kelopaknyer(T_T nangis!!!)
da 2minggu makin teruk lak sakit die..huishhh..ade tak mane2 dokter yang nak kawin ngan farah..bagi menjimatkan kos rawatan..(hahahaha..gile mustahil..)
ermm..pastu asik terengat kampung halaman..cehh..nak engat halaman jer watper...
membazir pengunaan saraf je lau imaginasi dah sampai melaka tapi just terpikirkan halaman umah..hahaha..deep in my heart...really miss my mom..
nobody can understand me except my mom(ni bahasa org kg. farah (*_^))
tengah2 sakit ni ade somebody bg nasihat yang leh gantung diri...
mesej yang telah dibm kan-**awak jgn fokus just hubungan dengan Allah..awak hidup ngan manusia gak**-
T_T..huhuhu..subjek agama islam mase darjah satu farah da belajau ok..
kene jage hubungan dengan Allah and hubungan dengan manusia...
tapi kepade encik yang bg mesej...kalau hubungan kite dengan manusia kucar kacir..cube kiter cek balik hubungan kite dengan Allah..
kalau hubungan kite dengan Allah thumbs up,,insyAllah hubungan kite dengan manusia thumbs up juge..
farah minta maaf kalau berkasar,,tapi rata2 manusia skang pentingkan pandangan manusia..
pentingkan hati manusia...tapi,,bukan pada manusia kite akan kembali...
jalan hidup ini sangat singkat..
jadi taburkan lah haruman mawar iman dan taqwa pada jalan tersebut...
tq kepada encik y beri mesej..n farah minta maaf coz telah beri kesulitan dalam hidup anda,..
sekian entry arini..blurrrr...tak tahu nak goreng ape dalam entry ni coz sok ade kuiz sofware testing..kene bace buku dengan peroTT sakit lagi..arghhhhhh,,T_T...
nak makan dorayaki(sungguh takde kene mengena ngan sakit perot..)
so gud luck kepada student berkaki lebar sains komputer pembangunan perisian dengan kepujian semester 5 untuk kuiz esok( bapak skema!!!)

2 Response to "PerOTT OHhhh PerOT"

  1. puteri cahaya. says:
    August 17, 2010 at 6:53 AM

    senggugut eh? thehehehe..puteri sgt direct! ;) sian awakk.. adik, plz take a lot 100 plus okay?

    Take a good care.. mandi ngan air suam and tuam perut ngan mug panas berisi air panas.. tapi, jangan penuh sgt.. nanti tumpah, habis banjir n melecur perut plaks... hehehehe.. ;)

  2. farah ain says:
    August 17, 2010 at 7:26 AM

    tq kak:)
    tapi adik tak segugut lor..hehehe..
    nanti kalau kene pewot..nangis2!!cari kak pu3..
    nice to know u:)