segala kebengangan telah berakhir..

entry b4 ni kan farah duk marah kat sowg tu kan ..
siap cakap benda2 tak elok lagi..apelah farah ni,,,ikutkan sangat perasaan n setan tu..
minggu ni,minggu tension so tak dapt berfikir dengan baik..
tension study n buzy program fakulti membuat perasaan tension makin tak terkawal..
hilang sikap profesional sekejap..
nway..farah rase sangat tak sedap hati...dengan perasaan tawar,masin n pahit yang ade dalam hati ni..
sebab asik marah2 je skang ni..,so tuk membuat hati ni free dari perasaan tak elok..
farah pun g ar slow talk ngan budak y farah bengang tu...
farah tanye die ape yang die tak puas hati kat farah,,n ape masalah die sebenarnye supaya farah tak salah kan die seratus peratus dalam hal y berlaku..
it take about one hours gak,,pastu settle da semua,,farah da maafkan die...
farah da faham keadaan die..
so farah minta maaf sebab salah sangka,,,so pasni if ade masalah ngan farah terus terang jerk kay..
itu lebih mudah dari kite simpan n menjeruk,memasin n mengeringkann perasaan sendiri...
buat ape kan,,sebab masing2 da besar,,,
seb bek farah leh berfikir secara waras,,
kalu ikut otak zaman kanak2 farah,,,nak je farah bermusuh samapi bila2..
tapi nak wat ape...diri sendiri pun banyak kekurangan n tak sedar bila kita lakukan kesalahan..
so...takde hak kita nak memusuhi saudara sendiri..
alhamdullilah,Allah da pulihkan perasaan ini..
sorilah kepada sesiapa yang terasa dengan farah sepanjang minggu ni....farah sangat tension...:(
maaf sangat...

3 Response to "segala kebengangan telah berakhir.."

  1. Anonymous Says:
    August 4, 2010 at 4:58 PM

    Alhamdullillah...
    amin....
    selesai akhirnya masalah adik farah itu.....
    pandai adik farah selesaikan masalah tersebut....

  2. farah ain says:
    August 4, 2010 at 5:37 PM

    tq...
    takdelah pandai...:) Allh yang menggerakkan hati ni wat camtu...

  3. iQapiQa says:
    August 5, 2010 at 3:26 AM

    ok...jgn marah2 ag..
    jd gud gurl !!