AllaH tahu Kekuatan dan Kelemahanku..

rase dah lame tak upload pic gedik kat blog..:)

dinner FIT yang rase tak lengkap tanpe dexna n long:) chub2 gerd2 sweet poison terase sunyi:)

gedik2 time bosan kat kem memanah:)


my beloved mother and brother,,the reason why i still can stand:)


aikkk,,ney sape plak??cube teke??:)



tq chub2 gerg2 sweet poison,,really love u dear,,tq so much sayang2ku..sahabat

dunia akhiratku::)


p/s-pic hantaran yang tak siap ag..hehe..nanti2 upload yang da siap:)

semalam aku diuji..semalam jua aku menangis kerana ujian itu..dan hari2 berikutnya aku terus bersedih...setelah lama berkeadaan begini..aku mula berfikir..tidakkan aku bersyukur,.Allah telah menghantar sahabat yang begitu hampir sempurna buatku,,buat mengubat setiap duka dan luka,,tawa yang mereka cuba lakarkan melebihi duka yang telah "dia" calarkan..sahabat yang begitu memahami, sentiasa bersama, dan sangat menghargai ape itu persahabatan.. Allah telah kurniakan aku seorang ibu..yang tangisku,,tangisnya,,senyumku,,kebahagiannya..

kenapa aku perlu bersedih?? Allah tambahkan aku dengan punya seorang abg,,yang kadang2 garang dan tegasnya buat aku menjadi kuat dan tabah,,bukan menjadi seorang yang senang untuk dipermainkan..Allah jua telah kurniakan aku seorang teman hidup..yang cuba membawa bahagia dalam diri ini,,cuba melakukan yang sempurna buatku..kenapalah aku perlu tangisi ujian Allah yang akan membawa kebahgian buatku di akhirat sana..Allah maha mengetahui kekuatan dan kelemahan ku...terima kasih Ya TUHAN.. maafkan hambamu yang lalai dalam bersyukur dengan setiap nikmatmu...aku akan berusaha merebut cinta dan kasihmu,,,

22 Response to "AllaH tahu Kekuatan dan Kelemahanku.."

  1. iQapiQa says:
    April 1, 2010 at 9:07 PM

    ahdik kuntum...
    npe ni...
    ahkak xska ahdik sdey2..
    ahdik kn ada shbt2 mcm ahkak ni..
    ahkak pon byk crying skrg...
    same2 kita kembalikan kegembiraan

  2. nuar says:
    April 2, 2010 at 12:21 AM

    ui..xde pic abang yang lagi hensme ke?hihihi..abang da buat blog len..yang lama still pakai gak...khairul-kedaikopi.blogspot.com

  3. Husna Najihah says:
    April 2, 2010 at 1:07 AM

    kun-tom...hehe...apesal gmbr aku yg lg cun xde ke..(ayt cm abg ko jer..haha)..

    ye...syg ko jgk!jgn nanes2 ok...aku ttp di sisi ko..

    jge abg s lelok..die sgt baek..kelebihan yg ade pd ko melengkapi die n kekurngn ko dilengkapi kelebihan abg s...n sebalinyer..;)

    wish u hapiness

  4. farah ain says:
    April 2, 2010 at 5:07 AM

    kak iqa:ahkak iqa,,adik sayang semua kawan2 ahdik kuntum:)hehehehe..semuge kite semua baghia dengan kasih sayng Allah..
    abg: tu la takat hensem abg,,mane ade lagi,,hahaha,,ok2 nanti adik zam2 alakazam kblog baru:)lap u..
    una: hehehe..ade una,,tapi pasai ney blog aku kan,,bukan blog kejarlah cita2 sebelum cinta..hahaha..ok sayng ..i'll take care of him..
    n u too..hope u are alwez eppi dear:)

  5. Fazreen Jalal says:
    April 2, 2010 at 9:40 PM

    hahaha...
    sabaq je la ek adk farah...
    bile ko nk kahwin ni???
    hehehe..
    (^_^)

  6. farah ain says:
    April 2, 2010 at 11:53 PM

    to ahkak khuz,,ahdik kuntum tuggu ahkak khuz kawin dulu,,hahahaha:) leh tak,,so cepat3 la:)

  7. Fazreen Jalal says:
    April 4, 2010 at 6:33 AM

    hahahaha...
    i xdk chalon r...len kali r cari..
    xpon adik farah tlng r carikn..
    wakaka..
    (^_~)

  8. farah ain says:
    April 4, 2010 at 7:14 AM

    boleh2,,hahaha..aku pun mak ayah nyer calon,,nak cari calon tuk akak khuz,,hahahaha

  9. Azrul says:
    April 6, 2010 at 6:27 PM

    Gd luck final exam....

  10. farah ain says:
    April 6, 2010 at 7:38 PM

    abg azrul..:tq:)hehehe,,pray 4 me kay n my frend too...:)

  11. Al' Nurul Amin Mustapha Says:
    April 7, 2010 at 2:36 AM

    jangan sedih2...nnt muka cepat tua, hehehe.. nnt x psl2 kena pggl KAK FARA, hahahaha...
    biasa la..semua manusia akn diduga selagi kite idup, ALLAH swt nak uji sjauh mn iman kite...

  12. farah ain says:
    April 7, 2010 at 6:16 AM

    tq amin:) tq 4 ur support selama ni:) tq sesangat:) frend 4 eva yup..

  13. faris says:
    April 9, 2010 at 9:18 AM

    ko bdk mozac ke?thun ble?
    o6?
    ko knl farhana x?

  14. farah ain says:
    April 11, 2010 at 5:10 AM

    yup..farhana??ermm ramaila..describe sket bro..hehehe..die umu 21 ker skang..or senior or my junior..

  15. faris says:
    April 11, 2010 at 10:44 AM

    siti nurul farhana..
    bdk johor kot x slh la..
    iye la...
    sm ngan ko..

  16. farah ain says:
    April 12, 2010 at 6:41 PM

    owh,,kenal2,,hehehe,,,kitaowg satu batch rapat la gak,,:) putih2,,kecik2 kan?

  17. faris says:
    April 13, 2010 at 9:13 AM

    oh..haa..

  18. azleen says:
    April 16, 2010 at 7:14 AM

    bestnye dh msuk meminang :D

  19. farah ain says:
    April 17, 2010 at 11:52 PM

    hahaha,,,azleen,,best ker,,best la gak,,hahaha,,:) nway ko bile ag?

  20. azleen says:
    April 22, 2010 at 10:22 AM

    hahahah..aku laaammmee lgi :) xde yg msuk memnang lgi..hhaahah

  21. sweet guy Says:
    May 11, 2010 at 12:03 AM

    cantik lah gmbar adik kuntum
    masa tgh jd mc itu...

  22. sweet guy Says:
    May 11, 2010 at 12:04 AM

    adik kuntum dh bertunang ke?
    awalnya bertunang...