All abOut LoVe!

entry farah kali ney berkaitan la dengan title die,,cam tak merepek dari tajuk,,kalau kat skul dulu takdela cikgu cakap karangan songsang,,hahahaT_T,,

so..farah nak tahu pendapat u all...

kalau kiter sayang seseorang tu perlu ker kite kongkong die??


perlu ker setiap mase kiter nak tahu die buat ape??mesej dengan sape??kat facebook die ade ape???kawan2 die datang dari mana??macam ane kenal dengan kawan2 lelaki die..??


for me tu semua tak perlu,,sebab die not yet our husband kan??yela orang kawen pun buleh cerai,,apetah lagi y baru nak berjinak2 dengan dunia percintaan,,prinsip farah,farah takkan bgtahu semua rahsia hidup farah selagi die belum jadi suami kite,,anything can happen b4 that kan,,huhuhuhuhT_T..so kalau ade sape2 yang nak pakse farah tell all about my life,,silakanlah,,percuma,.membazir air liur jer..:)


lagi satu farah nak cakap..kalau kite bercinta tu harusla ade batas2 dalam bercinta,,,cintakan Allah itu lebih dari segalanyer,,if pasangan kiter tak dapat nak terima kiter macam tu..tinggalkan jer,,die bukan lelaki y terbaik...senang kan kalau cakap,.kalau dah sayang memang berat nak lepaskan walau seburuk n sehuduh mane pun perangainyer,,itulah yang peliknya cinta,,,


MAMPU mengubah hitam menjadi putih..mampu mengubah pahit menjadi manis...

huhuhuhuT_T

so kesimpulannyer,,doalah pade Allah semuge kita sentiasa dijauhkan dari maksiat,,T_T by the way..cinta pade manusia ni kalau tak berteraskan kerana Allah,,tak mengikuti peraturanya,,cinta Itu Sia2,,cinta yAng hadIr itu hanya akan mendatanGkan sengsara...cinTA itu hAnya sementara,,cintailah pasangan Anda kerana Allah,,ikut segala peraturan yanG telah Allah tetapkan...InsyAllah,,cinTa itu MAmpu bertaHAn hingga Ke Taman sYurGA ...InsYAllah,.amin:)

7 Response to "All abOut LoVe!"

  1. iQapiQa says:
    April 24, 2010 at 8:40 AM

    hehehehe...
    nape ni ahdik kun2...
    ahkak nk nshatkn kt ahdik kun ni...
    ahkak bngga dgn ahdik kun2..
    kuatkn lg iman di dada..
    jgn sesekali tunduk pd jejanz ye...
    hehehhehe

  2. farah ain says:
    April 25, 2010 at 12:02 AM

    owhh,,ahkaq,mestilah adik kuntum takkan ter tuduk same sekali dengan jejanzz kat lua tu,,adik kuntum kan kuat,,,hehehehe:) cayang ahkaq eqa..tq bg gule time ahdik kuntum nangis:)

  3. Husna Najihah says:
    April 26, 2010 at 7:12 AM

    kun..kun..kun...jgn presure..kuatkan smangat!kun bole!:)

    mantopkn lg ibadah:)tdo lg di surau..jgn blik2 k..hehehe

  4. farah ain says:
    April 26, 2010 at 3:36 PM

    huhuhu,ok2,,budak surau akan buat dear,,un.un..bengong!!

  5. Azrul says:
    April 27, 2010 at 1:38 AM

    Minat Catur???...tahun lpas xjoin chess ka

  6. farah ain says:
    April 27, 2010 at 3:31 PM

    catur,,ok la,,tak join,,this year da join,,huhuu,,pastu sebab ydp die cam bagus kitaowg ramai2 kua:(

  7. sweet guy Says:
    May 10, 2010 at 11:52 PM

    betul tu adik kuntum....
    jgn pasal seorg laki...
    hidup kita dh nk musnah..
    klu "die" boleh cari yg lain...
    kita pun boleh juga mencari yg lain...
    malah lebih baik dari "die" adik kuntum...
    yg lebih menyayangi diri kita seadanya....tnpa ragu2...