CeRah itu.....

salam!!hehehe,,da lame tak mengupdate blog farah ni,,lame tak dengar cite kawan2 kat blog,,nak click kat blog org pun tak smpat tapi fb tetap layan,,hehehe,,skang ni tak tahu la,,mood kejap ok kejap k.o..papetah,,
ermm title entry tu takde kene mengena pun sebab farah taip blog ni pade pagi hari yang cerah di surau yang penuh kedamaian,,acehhT_T,,
ermm ade orang tanyer farah perkembangan cinta farah yang tak jadi tu..
owhh,,mamat tu,,da terkubur kut dalam mane tah,,die da bahagia da dengan minah nama zue ika,,dulu minah tu penah jer add farah kat fb tapi farah da remove,,kalau la farah tahu minah tu yang marah n maki2 farah,,konfem farah tak remove dulu,,farah maki dulu,,ahakzz,,yeke,,mana ane,,farah kan baik,,tak ske balas2,,~~lalalaala~~
pasal perkembangan cinta farah yang jadi??
hehehe,,semuge Allah membimbing kami ke arah redha dan kasihnya,,:)
ishh ape tah,,hehehehe,,,
tak banyak bende nak wat skang ni,,sibuk dengan exam..of course u2 lain pun bz dengan exam..
so gud luck semua,,jangan tension kay:)
bile masuk jer time exam mula la terpk nak jadi keje ape jadi keluar nanti..programming ala2 menjerat jiwa ni..aduhh,,kang jadi suri rumah tak best plak..cadang nak wat business after keje setahun dua..ayooo,,busness apekah itu,,jual orang kayo jugak..hahaha,,apela merepek di pagi2 hari ni..
sebenarnye my mood tak ok sangat..pk pasni cuti sem,,kene balik melaka,,memang best,,!!!tapi bencila,,kalu kua2 ditakdirkan t'jumpa mamat tu,..aishhhh,,menyampah nyer,,very da sengal..
ok2 la,,sebelum farah merepek lebih lanjut lagi,,farah nak stop dulu,,:)
nway gud luck to all my frend,,ade 4 paper lagi,,semuge korang smua sucess..amin:) lap u all..!

6 Response to "CeRah itu....."

  1. iQapiQa says:
    April 20, 2010 at 7:01 PM

    opps..
    ika jgk yg kena..
    tp ika ni x buat operasi rampasan n x maki2 org..

  2. farah ain says:
    April 20, 2010 at 7:15 PM

    hahaha,,entah,,aisehh,,how come same name dengan my frend la sayang..hehehe,,,takpe2 my iqa sungguh baek n pandai,,takde kene mengena ngan minah tu kan sayang kan:)

  3. Al' Nurul Amin Mustapha Says:
    April 20, 2010 at 7:34 PM

    ingat kn cerah ape la td, hehehe..
    pape je..yg pntg fara hepi ek, kalo fara hepi..org pn turut hepi,

  4. Fazreen Jalal says:
    April 20, 2010 at 10:23 PM

    ish3..knp smpai maki hamun semak samun ni???
    hahaha..ape yyg ak merepek ni??
    pe pun farah sabaq je la ek..
    n gudluck for u..
    take care...
    (^_^)v peace..

  5. farah ain says:
    April 20, 2010 at 11:43 PM

    to amin:hahaha,,very da bagus,,very da bestfrend:)bagus2,,nway sekali lagi,,tq so much 4 ur support:)

    khuz:aku bersabarla ni sayang,,malas nak pk,,hikhik,,tq,,:)take care too:)

  6. sweet guy Says:
    May 10, 2010 at 11:57 PM

    banyakkan bersabar adik kuntum...
    sabar itu ada lar sebahagian drpd iman...
    kita tempuhi hidup nie dgn bersabar...
    anyway...life must goes on with him or without him....
    maybe kita ini ditakdirkn utk seseorg yg mampu menjaga kita ketika kita dlm keadaan apa-apa pun...