sAkitnyer cintA itu..

Farah sebenarnye sedang salam dilemma hati yang farah sembunyikan dengan setiap senyuman mahupun kesibukkan yang sedang mengusai diri,,farah cube untuk membuat kerja setiap masa..farah tak nak terfikir pasal “die”..”die”yang telah meragut separuh jiwa ini pergi..”die” yang telah tinggalkan farah …5 tahun itu bukan masa y pendek,,perit untuk melupakan segalanya,,luka di hati masih terkesan..farah telah ambil keputusan untuk menjauhi “die”,,block facebook..buang ym..tuka no..hhhuhu..entah2 die pun tak nak amek tahu pasal farah,,lumrah sebagai perempuan kan,..hati hanya boleh sayang pade seorang insan sahaja..kenapa secepat itu seorang itu berubah..kenapa??bukan nak minta simpati cerita dalam blog..tapi sekdar mahu meluahkan perasaan yang terkandung dalam diri..masih jua sukar untuk melupakan dia walau perkara itu telah berlalu..sangat sakit cinta itu bagi farah,,menolak perasaan untuk mencintai orang lain..farah sudah menutup pintu hati ini untuk menyayangi sape2..cukupla sandiwara 5 tahun yang die coretkan…mungkin die bukan untuk farah..farah redha melepaskannye..mungkin ini yang terbaik buat kami..tapi untuk melupakkanye adelah sesuatu yang sukar,,farah akn berusaha melupakan perasaan ini agar farah boleh menyayangi orang yang betul2 sayang pada farh..hhuhuhuhu…kenpala cinta itu sangat menyakitkan..kalau la farah tahu ini yang terjadi..,,huhuhuhu,,,,

21 Response to "sAkitnyer cintA itu.."

  1. madihah says:
    March 17, 2010 at 3:26 AM

    farah sbar ea..x sume cinta itu indah...ada sebab kenapa Allah beri kita itu semua..dia tahu bahawa farah tabah menghadapinya..x semua dapat mcm apa yang farah dapat...so bersyukurlah kerana ia menjadikan kita lebih tabah dan tahu apa itu erti cinta.. :p

  2. AinMasturah says:
    March 17, 2010 at 5:12 AM

    Farahku cyg..sabar ye.. bersangka baiklah pada Allah swt..sesungguhnya setiap perkara yang Allah swt ciptakan pasti ada hikmah y tersembunyi.. mohonlah pada Allah agar d permudahkan segalanya.. tidak rugi orang yang beristikharah.. Ain faham perasaan Farah..

  3. farah ain says:
    March 17, 2010 at 8:49 PM

    to kak madi&ain..:tq yerk,,insYAllah farah akan tabah menghadapi ini,,tq kerana nasihat2 yang diberikan,,:)

  4. Husna Najihah says:
    March 17, 2010 at 10:10 PM

    laki baek untuk perempuan yg baik...:)
    Allah tau ape yg sesuai dgn hambenyer.........same2 doa yg terbaik..

  5. Al' Nurul Amin Mustapha Says:
    March 28, 2010 at 2:04 AM

    xpe fara..kite semua syg kan fara :D

  6. farah ain says:
    March 28, 2010 at 8:31 PM

    tq amin:) fara tahu..tq 4 ur support:)

  7. Azrul says:
    March 29, 2010 at 7:31 PM

    Ohh... blog junior rupanya.. hmm let gone be by gone.. positive n focus pada apa yg lebih penting.. smskpp udm byk peluang kt industri.. gd luck

  8. farah ain says:
    March 30, 2010 at 7:19 AM

    abg azrul: heheehe yup senior,,i tried my best:) tq 2:) nanti kite reunion k!!rase semakin rapat ukhawah smsmkpp udm skang ney:)
    gud luck abg dalam bidang keje,,dapat gaji blanje..:)

  9. Anonymous Says:
    March 30, 2010 at 7:31 AM

    salam..

    insyaallah jodoh ditngan allah..
    ini semua cabaran yg terpaksa ditempuh oleh umatnya..
    terima qada` n qadarNYa..

  10. Anonymous Says:
    March 30, 2010 at 7:40 AM

    im sory

  11. farah ain says:
    March 30, 2010 at 9:59 PM

    buyong:tq yong at my side:) aku ternagt mase aku betol2 down,,korang la ade ngan aku n Allah yang sentiasa dengan aku:)
    aku try kuat even sometime aku down gak,,huhuhuhu

    anynomous 2: i dont know who u are..why u say sorry,,but if u are the guys that i mean.. nothing to apologise,,i'm already forgive u..i'm already redha 4 what u have done to me,,:( salam

  12. faris says:
    April 1, 2010 at 8:50 PM

    relek la..
    byk lg kot kat luar sn..

  13. farah ain says:
    April 1, 2010 at 9:03 PM

    faris:lol,,faris ker nama:)hahaha..da ok da..:) tq

  14. Anonymous Says:
    April 1, 2010 at 9:18 PM

    apsal mcm tekejut sgt tau nama ni?
    haha

    haish..

  15. Anonymous Says:
    April 5, 2010 at 6:29 AM

    yup..
    i that man what u mean...
    i'm so sorry what happend in our relationship..
    i know that 5years we still together..
    terlalu bnyak kiter kena tmpuh..
    i still pay that u will happy with another person not me anymore..
    i'm so sorry 4dirtb u..
    salam..

  16. farah ain says:
    April 12, 2010 at 8:43 PM

    kepada reza n aka anynomous,,,
    hahahahahaahahaha!!!tq,,no need to pray 4 me kay,,i'm already happi with my life now!! so whatever la.. semuge bahagia dengan perempuan pilhan u tu,,saye tak perlukan lelaki yang hatinyer goyah macam awak,,hahahaha,,saya kan berusaha lupekan segalanye!!!saya da rrredha segalanyer,,. tak perlu simpati or doa dari awak k.

  17. farah ain says:
    April 12, 2010 at 8:43 PM
    This comment has been removed by the author.
  18. farah ain says:
    April 12, 2010 at 8:43 PM
    This comment has been removed by the author.
  19. farah ain says:
    April 12, 2010 at 8:45 PM
    This comment has been removed by the author.
  20. farah ain says:
    April 12, 2010 at 8:45 PM
    This comment has been removed by the author.
  21. sweet guy Says:
    May 11, 2010 at 12:06 AM

    klu adik kuntum tahu bahawa cinta itu menyakitkan...
    adik kuntum hendak buat apa?
    membenci lelaki ke?
    tidak mahu bercinta lg?