first time aku jawab tag..hehehe:P

sebelum ni ramai jer dah tag farah,tapi farah tak tau camne nak men menatang2 ni,,hehehe,,harini farah try sebab banyak mase kat lab n budak2 it camp sedang sibuk wat montaj tuk pertandingan n fasi farah sedang enak beron9 tanpe ganguan...:) tag ini dari iqa.:)

1) Adakah anda rasa hot?
-mestilah,,ari2 rase hot..hahaha,,bukan sebab cuace tapi sebab rase cam model..
peh..macam tak bleh bla ayat...

2)Upload wallpaper laptop yg anda gunakan sekarang dn berikan sebab.
-i kat lab ni,,hahaha,,wallpaper lab besela..cikai2..

3)Kali terakhir makan piza.
-tak mau engat..kan ade nak g makan lak,,

4)Lagu terakhir anda dengar
-romance,,hahaha,,of course engat kat si lebah ku:)

5)Apa anda buat selain selesaikan tag ini?
-on9 facebook sambil tengok2 budak it camp selesaikan tugasan dowg..i memeng
fasi tak berape nak tulun:P

6)Selain nama sendiri,anda dipanggil dengan nama apa?
-kuntum,paein,ain,farah,sayang,,hahaha

7)Tag lagi 4org kwn anda.
-taq yang lain tuk fatah,ajim,din,kak ema,zaireen:P

8)5perkara yang anda tau tentang org yg mengetag anda.
5 perkara jer..saye leh bg seratus perkara..because she is my best frend..:)

5 Response to "first time aku jawab tag..hehehe:P"

  1. sweet guy Says:
    May 14, 2010 at 6:46 PM

    ni namanya tag ke?
    bkn link?
    huhu....

  2. sweet guy Says:
    May 14, 2010 at 6:52 PM

    "6)Selain nama sendiri,anda dipanggil dengan nama apa?
    -kuntum,paein,ain,farah,sayang,,hahaha"

    pggl ngan nama syg?
    haha...
    vey the gedik org tue....
    i like2...
    sayaaaaanggggg..
    cuba test pggl ngan nama syg nie..
    de org jwb x?
    huhu...

  3. farah ain says:
    May 14, 2010 at 7:03 PM

    hehehe,,sweet guys ni,,very the gerdik la..
    hahahaha,,:P

  4. Fazreen Jalal says:
    May 24, 2010 at 5:35 PM

    farah,,,farah...
    i dh jwb byk kali r diz tag..
    do knw how many times...
    n u bila la nk jwb tag n ambik award dr i,,,
    hahahaha..
    (^_^)v

  5. Anonymous Says:
    June 3, 2010 at 6:09 PM

    hype awk....
    awk c-hat?