Cepat bosan??

mencari pasangan hidup bukannyer senang..lagi2 y nak memenuhi kriteria kiter..
masing2 punya cinta dan pilihan masing2..
ade yang berjaya ke akhirnya dan ade yang gagal di tengah jalan.,
len kali gagal di tepi jalan ,,kang da kene langgar kat tengah jalan da susah..
sian doktor2 yang kene on call sebab kes kemalangan...
ahh..dowg on call pun gaji ribu2 takpela..
tu pun nak merunggut lagi,,..
merepek sudah...
ok berbalik ke menu utama..
sesetengah orang akan merasa cepat bosan dengan pasangan masing2,,
bukan tak sayang,,sayang,,tapi kejap jer,,pastu beralih arah,,
sometimes dowg y dilabel "lalang "ni pun pelik ngan perasaan dowg..
teringin juga dowg nak jadi "kayu balak"..kukuh sket..
tapi takleh,,dowg memang jenis type macamni..dah jenis,type lagi,,hahaha
sekejap jer dengan psangan pastu kene tuka lain...
kalau tak mesti jelek,,(^_^)
kenapa,mengapa ,dan salah siapakah...golongan "lalang" ini makin berleluasa..
adekah salah menteri kerja raya..atau salah tukang kebun sekolah..
atau perlukah kita menunding jari pada lalang yang tidak ditebas lagi..
konfius2...
kepada wanita dan jejaka yang berada di luar sana...
yang mempunyai masalah ini..
jangan nak bersikap sengal2 ubi lagi..
sila atasi masalah ini dengan segera...(",)
sila ke dokter cinta..mungkin mereka buleh membantu..
jgn jatuh cinta pada dokter anda sudah...:)
sebab biler anda sudah kuciwakan dokter anda,,siape lagi yang akan merawat anda..(^_^)

sekian tajuk farah pade entry ini...sudah tidak tahu mahu ngomong apa..

4 Response to "Cepat bosan??"

  1. a.n AMIN Says:
    June 6, 2010 at 10:15 AM

    nice forum, hehe..

    sape yg salah?? slh diri sndiri kot..kot2 la, hehehe..

    nk selesai kn mslh?? sng je..kawen dl pastu br bcinta, ada bran??? hahaha..

  2. Husna Najihah says:
    June 12, 2010 at 2:28 AM

    aku bole tebaskan lalang2 sekalian..ko bg la sabit paling tajam di dunie!skali ku tebas,habes semua..

  3. farah ain says:
    July 4, 2010 at 6:57 PM

    amin:hahaha.memamng2,,tapi nak skandal gak..hahaha..gurau jerk,,!!

    una si gadis bahagia:):yeke..tak pernah2 cabut rumput tetibe nak tebas lalang,,per cer..:P

  4. minah leter says:
    September 23, 2010 at 9:37 AM

    salam ziarah..hehe..kelakar story awak