sahabat itu apa???

Harini,,farah ingin membuat definisi tentang sahabat..mengikut kotak hati yang paling dalam hati farah..sahabat,adalah haruman yang sentiasa mekar di perjalanan sunyi..perjalanan yang panjang dan berliku2..sahabat yang hadirnya membuat farah tidak henti2 bersyukur punya teman hidup begitu hampir sempurna..sahabat yang kata2nya bisa membangkitkan perasaan ini yang kalah pada dugaan dunia..sahabat yang tawanya mampu mengubah seribu duka kepada sejuta bahagia..sahabat yang air matanya,membuatkan dunia ku gelap seketika…Allah..ku syukuri nikmat mu yang tak terhingga,,, kau berikan aku kekuatan melalui sahabat2ku..andai aku tersungkur,,mereka masih setia disisiku,,tuhanku,,biarla ukhwah yang terjalin ini,,mampu membuat kami semua terpimpin ke taman syurgamu..amin…

p/s..khas buat geng anak gajah(mozac0206),chub2 gerdk2 sweet poison,(udm o8-12) n all my frend kat mozac,kat udm,kat matriks penang,n kt mana2 pun,,tq 4 ur support..

10 Response to "sahabat itu apa???"

  1. Anonymous Says:
    February 7, 2010 at 7:23 PM

    sape dy nama geng chub2 sweet2 gerdk2 sweet poison tu?nama penuh?status dyorang?tringin la nak kenal.....leh?


    -jejaka berdada bidang-

  2. farah ain says:
    February 7, 2010 at 7:25 PM

    kepada jejaka bidang:
    geng tu semua da berpunya:)
    status:hak milik Allah:)

  3. Anonymous Says:
    February 7, 2010 at 8:04 PM

    nkal la awak nie...
    saya btol2 nie...
    serius....
    ad x gmbar semua geng2 awak 2....
    sy dh jth cinta kt chub2 gerdk2 sweet poison...
    nama yg intersting...attracting..seducing...

    -jejaka berdada bidang-

  4. farah ain says:
    February 7, 2010 at 8:11 PM

    hahaha..saya peduli ape awak series,,
    jauh hati??g hospital pasang balik hati tu..
    hidupkan hati y mati..

  5. Anonymous Says:
    February 7, 2010 at 8:18 PM

    erk...betol2...nk jugak kenal...sape diorang 2...yg ala2 minah arab ade x??

  6. Anonymous Says:
    February 7, 2010 at 8:23 PM

    wah2...garang nyer...siap bermadah skali..
    berdetik hati lelaki ini..
    adus...sweetttttttttttt
    but poisonous..
    hahaha..

    -jejak berdada bidang-

  7. Anonymous Says:
    February 7, 2010 at 8:26 PM

    AMARAN!!!!

    geng gerdk2 swet poison 2 ak dah cop dlu ea...
    dont u dare to stole them from me...
    they are straight to my heart...
    i'm totally serious on my words...
    keep it in yr mind..

    -jejaka berdada bidang+berhati serius-

  8. farah ain says:
    February 7, 2010 at 8:45 PM

    hahaha,,:P
    dah2la kowg:)

  9. Anonymous Says:
    February 9, 2010 at 3:39 PM

    wei...spoiler la ko nie...
    jgn la bgtau org nie kitorg...
    kantoi la...
    br nk tnjuk geng kiter ad secret admirer......
    hahaahaa....

  10. Anonymous Says:
    February 21, 2010 at 5:21 PM

    haha..
    kelakar la u all ni..
    i memang seyes nak kenal ngan korang..
    korg kusza kan?
    i pun dulu ex-kustem..
    jiran u all gak..
    always imagine u all wif all my heart..
    chub2 gerd2 sweet poison..
    memang i da kene tau poison u all..
    ahakz!daa..

    -jejaka berkumis nipis-