study week ku+exam ku+28.11 ney..

ermm skang ney farah tak banyak bende nak wat..
yela time2 minggu exam..
dari study week hinggalah exam..farah banyak habiskan masa kat surau..
study kat sana jer..balik bilik tuk tido jer..
cehhh..macam study hard..
padahal besejer..tapi dapat kawal mulut ney dari potpet2 cam bese la..
hahaha:)
tak banyak berlaku ape dis week,,tense sket dgn paper..
ermm..actually farah ngah serabut and takut gak nak menghadapi 28/11 ney..
kawan2 yang da tahu tu:)mestilah tau kan,,dah tau tu,makan lah tahu bebanyak..hahaha..gelak sendiri..
farah nak cakap kat semua org..hidup farah da semakin bahagia..:P
sebab farah da pilh jalan farah..
and for the first time..farah kuat macamni..:P
so to all my frenz yang support me tu..
tq so much kay...
tak saba plak nak hadapi hari2 bahagia macam kak chika..
haha..korg kenal ker?
lastly...
sayang korang..hahaha..
tak tau nak cakap per..
bahagia skang ney:)

4 Response to "study week ku+exam ku+28.11 ney.."

  1. Anonymous Says:
    November 8, 2009 at 11:36 PM

    hehehe...bahgia ea nie....
    ak pn tmpag bhagia skali...
    ble ko bhgia means ak pn bhagia skali...
    ye pn bhagia x yah la duk sengih sorang2 je nti...
    skt mt ak tgk...
    hahaha...

    sesungguh nya kebahagian itu milik ALLAH, cr kebahagian nye, nescya kbhgian duniawi itu akn menyusul....

  2. farah ain says:
    November 9, 2009 at 12:56 AM

    hehe:thanks sayangku..hehehe:P
    aku pun harap semua kawan2 aku bahagia jer semua..:)

  3. Al' Nurul Amin Mustapha Says:
    November 9, 2009 at 8:35 PM

    bgs la kalo dah hapi2 ni.. tp jgn lupa kesedihan waktu ketika dahulu, :D

  4. farah ain says:
    November 10, 2009 at 2:24 AM

    tq amin..:) tq so much 4 being such a goog frenz 4 me..
    alwez beside me if i need u..:)
    tq sangat2:)