Jerit perih kursus nieyhh!

Salam selamat datang menjegah blog yang sudah lame ditinggalkan..

Hurmm ..memang takde mud nak update blog ker blog walking ker..sebab life memang bz..

Sekarang ni farah berada dalam zon jerit perih kehidupan.betul tak bahasa melayu farah tu.haha

Dari 28 mei 2001-27 julai 2011 iaitu 2 bulan farah ada dekat UUM sintok..

Bukan honeymoon, bukan jalan2 cari makan2 or jalan2 cari bf tapi farah terlibat dalam

Infosys foundation programme batch ke lima..

Sebelum masuk kursus ni semangat sangat coz sijil ni diiktiraf la..laku la nak dapat keje..eppi sangat bile tahu terpilih..

Bile masuk jer ni yang farah kene hadapi..blaja,,dapat asiignment susah2,takde cuti,..

Projek,exam ,kuiz,study..lau failed kene repeat..

Hurmm…dah bape ramai yang nanes..and dah bape kali tah farah nanes sebab tensen takleh wat..

Budak kat sini pandai2 rasew tibe2 tak layak masuk kursus ni..

Sekarang ni setiap hari tido tak lena..sebab hari2 mimpi coding..huhuhu..

Gwsew macam nak give up tapi lau quit kitowg kene bayar pampas an 5000++

Setakat ni dah 3 orang kua..malay,Chinese,india,..hahaha.satu Malaysia tak..

Semalam farah ngadu kat seseorang yang rapat dengan farah sejak kecik agy..

Tapi die tak layan pun..biasalah manusia..bisa berubah..

Hanya Allah yang sentiasa bersama kita walau ape jua keadaan..(walaupun sedih sangat die wat cam tu)

Semuge farah n kawan2 bisa tabah disini..huhuhu..

3 Response to "Jerit perih kursus nieyhh!"

  1. Fathi Adha says:
    June 15, 2011 at 1:14 PM

    salam ziarah...lawat juga blog sy...:)

  2. haziQah says:
    June 15, 2011 at 6:44 PM

    huhu siannye farah..leh rsa cmne sush nye..xpe kuat2 ckt lg nk hbs..hehe

  3. Anonymous Says:
    June 16, 2011 at 3:12 AM

    fathi adha:yer=)nanti saya singgah..=)

    kak iqa:tu la kakak..nak wat cam ner..tensen mang tensen..huhuhu..thanx kakak alwez adevice me=)

    KBF