APA SEMUA INI!!!!!!!!!!!!!

da lame rase tak update blog..semuanya angkara kene simpan data2 computer kat dalam kepala otak ini. huhu..plus masalah hidup yang bertimpa2..takpe..Allah sayang farah untuk semua ni..
tapi dalam banyak hal.. Adalah satu perkara yang farah sangat kecik hati,sentap and giler takleh terima..takpelah sapelah farah buat die..tahu perkara yang sangat penting dalam hidup die dari orang lain..damnnnn sangat ok..so selama ni kite ape??musuh ketat??series org lain tak terasa sangat sebab tak rapat dengan kamu..tapi farah ni siapa..kamu buat farah rase sungguh2 rasa hina..rase macam selama ni ape yang kite kongsi..semuanya punah bila kamu da temui jalan hidup kamu..kamu buat semua ini buat farah rase.....kita memang takde ikatan pape langsung..sukar untuk mengubati hati yang luka..farah akan engat sampai mati benda ni..yela lepasni kamu da tak perlukan farah kan,so bleh la buang afarah macam sampah kan..takpe2..thanx sangat2.thanx sangat mengajar farah pengalaman baru dalam hidup..farah hargai sangat2..farah doakan korang bahagia..biarlah farah ubat sendiri yang kamu ciptakan ni..lupakan jela ape yang kite penah lalui same2.. die lagi buat kamu bahgia kan dari penah bersama farah.huhu.tahnx sangat.n farah takkan lupakan peribahasa kacang lupa kulit ni..

13 Response to "APA SEMUA INI!!!!!!!!!!!!!"

  1. -long@wani- says:
    March 5, 2011 at 9:38 PM

    sabar je.....manusia bese la kan.....xpe...."ada ubi ada batas,ada hari boleh dibalas.......ap yg nk dikesalkan,sudah nasib bdn"....haha.....bca ikut irama lagu p.ramlee dlm citer anak bapak

  2. Anonymous Says:
    March 5, 2011 at 9:47 PM

    yela..sabala je erk..
    hurmmm biarlah org buat kite..
    kite kan tak paham die..
    kak _ _ jer paham die..kite jahat kan..tak layak ngan die..

  3. -long@wani- says:
    March 5, 2011 at 10:24 PM

    ak memg JAHAT......ak ada tanduk 14.....hahahah

  4. Anonymous Says:
    March 6, 2011 at 9:23 AM

    tanduk 14 sedikit sangat lah...
    bukan tahap jahat lagi...

  5. Husna Najihah says:
    March 6, 2011 at 8:05 PM
    This comment has been removed by the author.
  6. Anonymous Says:
    March 6, 2011 at 8:06 PM

    aku rase ko tujukan post ni kt aku..sory aku baru je bace di saat ko jwb midtem spm..

    bia aku jelaskan bek2...dari ko asik salah paham je...

    act,aku x wat ape2 keputusan pon lg..itu kemungkinan je..if aku ngn die...maka,jadi gini3(tunang n kawen n bla3)...

    else kalau aku tolak die..maka nothing la btween us...

    aku still xleh wt keputusan berdasarkan pengalaman2 lalu...

    sbb tue aku x criter lg,bende 2 x pasti lg...

    kalau dah sure,n aku pon da yakin ngn die,surely aku bgtau korang esp ko..mmg ko paling rapat ngn aku...bnyk yg ko tau sal aku...so still harap ko simpan ok..aku caye kt ko..rahsie2 ko pon aku still simpan..

    cume kebelakangn ni..aku rase mcm ade samting yg menghalang aku ngn ko...aku pon xtau ape..tp siriusly aku sedih n rindu saat2 hepi ngn korang..seriusly..jd bile mcm lain mcm..aku menyendiri...2 jln terbaik...

    mungkin korang kate nmpk aku bahagia ngn die...yup..aku mmg dah baik ngn die,cume aku x cmfim nk trime die jd psgn hidup atau x....kene tgk bnyk bende...adkah aku bole bahagia ngn die n so on...

    sbb x cmfirm lg aku rahsiakn dari korang buat sementare waktu...bkn xnk share,tp blum tibe masanye...mungkin jd atau mungkin x jd...kalau aku x caye korang xdela aku citer ape yg die dah wat kt aku dulu...smpi korang maki hamun die...its ok,aku trime..lgpun korang kn dah meluat dgr name die dr mulut aku so aku pon senyap jela...wat happen,aku cube senyap2 dlu..xtaula korang trase ke ape...if yes,juz bgtau aku direct...aku minx maaf sbb wt rase cm2...aku xde niat pon...

    but the time changes..die nk brubah..tgklah sejauh mane die brubah n nekad....so,con nye..xde lg keputusan d tgn aku....

    tp u r stil my bff kt cini..salah la kalo ko nk ckp aku kacang lupekn kulit..kdg2 aku sedih..npe layan aku cmni..aku sorang je..n cm biase aku hidup sorang2...aku g cafe sorang2...mkn pon mmgla sorang2..tahla....its ok,aku dah biase sorang2..tp dlm hati aku mmg aku rindu sgt2....

    bkn aku xnk citer...bile da cmfirm aku ckp..don wory la..aku xkn lupekan kwn susah payah aku kt cini
    yg sgt paham aku...yg ade tyme susah senang aku...aku da anggap korang cm adik beradik da..pls jgn salah anggap aku smpi cam2 skali...aku pon ade hati...

    aku balik hari tue pon sbb mmg aku pressure sgt2..aku nk environment baru..ruang tuk nafas....

    so,dr entry ni..aku da tau ape ko rase,aku minx maaf if wat ko trase lebeyh...ade sebab aku mendiamkan diri..."adik aku" tau pun sbb die mmg rajin cntc aku...kalo ko prasan...apepun aku cite kt ko akn smpi kt die jgk...tp x semua...hope ko paham.......

    to anonymous,aku tau kot ko sape...kak_ _ yg ko mksudkan pon aku rase aku tau sape..truly aku mmg cter kt die..sbb die takot sgt ape yg jadi kt aku..sbb die bertanggungjwb sbb terjdnyer km cntc...nothing...

    so 0-0 ok...truly dr hati aku minx maaf....ko n korang mmg sahabat dunia akhirat aku....
    susah nk jumpe kawan huha huha mcm korang...

  7. -long@wani- says:
    March 6, 2011 at 11:46 PM

    wahahahaha........jd touching lak tiba2

  8. Anonymous Says:
    March 7, 2011 at 1:47 AM

    YA Allah ..
    pelihara la persahabatan kami..
    pelihara la hati kami dari sifat2 tak baik antara satu sama lain..
    sesunggunya Engkau maha mengetahui perasaan aku terhadap peruhbungan kami..

    Ya Allah ..
    andai ini ujian buat kami.
    satukanlah hati kami..
    rapatkanla segala jurang antara kami..

    ya Allah..
    sesungguhnya aku amat menyayangi sahabatku lebih dari diriku..
    kuatkan la iman dan hatiku supaya aku tidak mendengar hasutan syaitan..
    berikanlah kebahgiaan kepada sahabat2ku yang tercinta,,
    berikanlah mereka kehidupan yang terbaik buat mereka dunia dan akhirat,,
    amin,,,

    buat sahabatku,
    aku mohon maaf sangat2,,,
    aku sangat sayang2 kan korang!!.really,,hope after aku balik cuti..
    semuanya kembali ke arah kebahagiaan,,

    ~~kuntum~~

  9. Anonymous Says:
    March 7, 2011 at 8:34 PM

    ooissshhhhhhhhhh...
    panjangnyyyyyyyyyyyyyyaaaaaaaa komen dia...
    semput nafas hendak baca....

  10. Anonymous Says:
    March 11, 2011 at 11:03 PM

    watikah ketua geng:

    hahah...mengepos 1st komen dr umah..tatkala bb sungguh laju..laju bak chaya...heheheh...

    adik kun....
    mcm2 benda berlaku kn 2,3 menjak ni.. huhuh..perit?pedih?..jgn sedih2 ye...disebalik perit nie nie, mesti ad manis..
    jgn wisau ye..

    walaupun sy nie kuat nangis, kuat memebebel..n kamu suka membuli sy..x pe..insya allah, sy cuba melindungi pershabatan kita nie...

    hopefully, kita dpt manfaat kn masa yg tinggl nie ye..kumpul byk2 kenangan bersama...nti dh bis study, x tau ag bile blh kumpul reramai ag..masing2 ad haluan sendiri...sob..sob...

    akhir kalam;

    HIDUP ccsgp !!!(betul ke ak tulis nie?)luv u'll..

  11. iQapiQa says:
    March 17, 2011 at 5:37 AM

    a very meaningful entry and comments of us for 6.whenever we've chances to have chat (heart-to-heart)like previous,do tell me ok.act i'm also the one yg rsa a lil bit lonely now.sorry if i'm out-to-date from dis issue.kah3

  12. Anonymous Says:
    March 17, 2011 at 9:29 PM

    huhuhu...otey sayang!!:D
    _kuntum_

  13. Anonymous Says:
    March 24, 2011 at 12:30 AM

    huhuhu
    _bunga_