sangat SUDAH lamA!!

huhu..sangat sudah lama farah tak update blog ni..
bz pun yerkk..takde idea pun yerk..haha..malas palk sebab utama..
cuti sem da nak abis..aisehh,,tapi lesen kete tak settle lagi..T__T
nak balik u lmbat kang..bukan sem 1 ker 2 ker..da sem 6..
opkossss banyak kije stat dari awal lagi...so sambung jela lesen cuti raya cina nanti..
adehhh..tangguh lagi..da 2 kali tangguh da..:(

sem baru..harapan baru..azam baru..perangai baru..
tu jela baru kowt..lau baju baru ke..kasut baru ker..takde modall..
so baru kan bende2 yang tak guna modal..hahaha.!
sebab cuti ni da banyak sangat guna duit..jadi mahu jadi penjimat mulai tahun baru ini..
setelah ditotal2..farah telah belanja hampir 10 ribu setiap sem..
amekk ko..sape suh jadi kaki jalan..kaki shopping,,kaki makan..hahaha
salahkan kaki banyak2..!:P
ok la kan dari jadi kaki lelaki..kaki botol ker..kaki pinggan ker..or kaki ayam ker...:P
tapi nak berubah jadi penjimat la naik sem ni..tak mahu biarkan kaki menguasai diri..hehehe.
bulehkeer??kite tengok jela..:)

suprisEE 4 dis YEArrr!!
farah ade suprisee untuk tahun ni..bila??
rahsia..awal tahun ker..tengah tahun ker..ujung tahun ker suprise tu..kite tunggu n lihat je:P
upss..sudah2 untuk merepek ini..tak sabar mahu ketemu kawan2..:)
selamat tahun baru semua...:)

2 Response to "sangat SUDAH lamA!!"

  1. iQapiQa says:
    December 28, 2010 at 3:18 AM

    tunggu 4 da suprised!

  2. Majz says:
    December 28, 2010 at 7:48 PM

    surprise nk bg kad kawen lak ker? :P kui3 nway, gudluck for next sem ;)