salah faham..dan terus salah faham...

ha9..actually tak tau nak tulis entry ni mahu guna air mata atau ketawa..
lately banyak salah faham yang berlaku antara my geng..
perlukah aku post kat blog..
ermm.biasalah dalam persahabatan kan..gado2 ni akan wat kita memahami dan membuatkan hubungan kita semakin rapat..time tengah2 salah faham tu memangla rase cam nak hempuk je sorang2..ha9(macam diri sendiri takde salah)
tapi bila pikir leklok..semua tu dugaan dalam berkawan..
bile time gado jer...mule ler syaitan nak hasut farah pk bukan2 pasal kawan2 farah,,,
sorila setan2 sekalian..farah lagi suke pk kebaikkan kawan farah dari keburukkan dorg..
time2 susah dorg ni gak yang bantu farah..
n apelah sangat salah faham sket2 ni..
so setan2 sekalian..anda dikecewakan...ha9(bange dapat kalahkan hasutan syaitan)
kalu bahagia jer tak best lak kan..takde plak asam nyer,,manis jer,,borink arh..
dalam entry ni gak..
nak minta maaf kat ahkak iqa @ OA...
sori dear pasal semalam...
memang tak disengajakan:( sori sangat2..huhuuhu..
pastu kan nak say congratez kat my geng yang dapat anugerah dekan last sem..
lambat ke nak wish...special ape...jadi owg last,,borink ahh jadi org first je,..
kepada otak2 yang bijaksana dari jasad ahkak iqa,ahkak wawa,ahkak una,n ahkak dexna..
congratez sayang2ku!!!!
ahkak long and aku...bile lagi long,,sem ni kene usaha gigih ni....:)
nway semuge salah faham kite tak terus jadi salah faham..

8 Response to "salah faham..dan terus salah faham..."

  1. misszaie says:
    July 28, 2010 at 10:33 PM

    selagi ade mase berame kawan hargai la saat tu..
    lgi bgus kalo slh phm juz amik mase seminit dua jea..
    xyah lame2 terase hati..
    bg akak..kawan segalanyee.. :D

    wish u luck dik!!

  2. farah ain says:
    July 29, 2010 at 12:16 AM

    insyAllah..memang kawan segalenyer..
    dorg pun banyak tlg adik time susah..
    nway tq !!:)

  3. iQapiQa says:
    July 29, 2010 at 5:49 AM

    nway..sori jgk kt ko..
    aku sentap je mlm td..
    pastu da bengang jd xde mood nk tgur korg..
    xde ape pon..xnk pnjg2
    tp,malu weh nk stat dulu...
    hahha

  4. Husna Najihah says:
    July 31, 2010 at 1:33 AM

    nk jugak post tuk aku..2 minggu tinggalkan aku...sob3...uwaa....."air mata jatuh berlinangan.....""duhai dinda farah...ampunkanlah kanda..x dapat beraya bersama....jauh dr mata tp dekat hatii...."

  5. farah ain says:
    July 31, 2010 at 2:13 AM

    hahaha..iqa..its ok dear..:)

    un:budject ko sowg jer y meleh air mata...ahhhh..pasni ko tinggalkan aku,,da bahgia t,tah2 lupe da aku..:(huhuhu

  6. Husna Najihah says:
    August 1, 2010 at 5:48 PM

    ngade2..manede aku tinggalkan ko...aku xde dpan mate je tp kowang sume ttp kwn aku!dunia akhirat!9t main masak2 umah aku ek..haha

  7. Anonymous Says:
    August 1, 2010 at 6:56 PM

    mcm2 dugaan dalam percintaan..

  8. -long@wani- says:
    August 1, 2010 at 6:59 PM

    ahahah....sem ni try the best la farah....jom kte lak menyusul anugerah tuh....

    bese la tu,memg la dlm persahabatan ad susah senangnyer....