boRRingg....

emm aku tak tau nak tulis aper dalam blog aku arini sebab duk umah takde idea...
si dia pula banyak keje...
jadi duk jela kat umah..
nak kua boring..
ishh time2 ney ler teringat member kat udm...
ape la maduku una tengah wat..long kong ngan seoulmate dia and buyongku and eqaku..
ermm.. time camni seronok gak pekena nasi kukus sempoi kat traffif light depan UDM tu...
hehehe,,una jom pegi..tapi sem depan ar...
kawan dan teman2 kelasku yang duk selatan..
kalau nak g kawin kak ema kiter g reramai ea..
kite semakkan umah long...
long tak kisah...
hahahahahaaha...
ermm.. da nak kawin classmate aku yang sowg ney..
yang lain biler pulak...
heheheehe...ermm bila si dia nak free...
leh ar kua jalan2....
paepun semuge cuti korg best kay...!!!

6 Response to "boRRingg...."

  1. haziQah says:
    May 10, 2009 at 10:33 PM

    nak ikot k,ema kawen..
    nk ikot mkn nasi kukus sempoi ;)

  2. Suara Rakyat says:
    May 10, 2009 at 11:03 PM

    apa lg boring kawen je la hehehehe

  3. Husna Najihah says:
    May 11, 2009 at 2:18 AM

    ko nk nsi kukus kn..
    ko ckp long bwk moto die 2!
    xpn bwk je jip trus!ari2 lunch sne..haha

  4. haziQah says:
    May 12, 2009 at 8:37 PM

    farah g blog k.iqa amik tag n awrd utk farah heee

  5. mutasyabiha says:
    May 14, 2009 at 9:54 AM

    farah!!! ko pgi kew umah kawin k.ema?

  6. Suara Rakyat says:
    May 15, 2009 at 11:17 AM

    fara buat la chat box kat blog ko leh la kiteorg borak2